diumenge, 9 de setembre del 2007

nom, expo i formalització d'artica

durant la reunió de l'ajuntament i veient que pot ser que ens faci falta per subvencions i altres tractes amb institucions, es va acordar intentar engegar l'associació que vam pensar que es diria ARTCA. després de pensar-hi una mica, però, vaig arrivar a aquest altre que us proposo ara: ARTICA associació per les arts i la cultura contemporania de (o a) calella.
trobo més bonic artica que artca, no us sembla?

pel que fa a l'expo que es vol fer per inaugurar l'espai polivalent, penso que no hauriem de tirar res endavant fins que des de l'ajuntament no s'ens digui exactament quina serà la nostra participació en l'espai, de quant de temps en dispondrem. imagino que això no ens ho diran fins que s'hagin trobat amb els altres "aspirants" a participar. d'alguna manera però, els-hi hauriem de donar una mica de pressa ja que el temps s'ens tira a sobre.

per ara el que ens resta fer a nosaltres és anar a cultura a l'ajuntament que ens ajudin amb la qüestió dels estatuts i formalització de l'associació, i seguir trobant-nos i llimant el nostre perfil.

jordi